Gerard - acoperis cu roca vulcanica
Aspectul natural al tiglelor Gerard este asigurat de acoperirea de piatra macinata provenita din muntii din Noua Zeelanda si Africa de Sud, fixata cu ajutorul straturilor de rasina acrilica. Aceasta acoperire naturala, are multiplu rol: asigura o protectie sporita impotriva intemperiilor, reduce poluarea fonica, iar culoarea naturala a pietrei permite  acoperisului sa-si pastreze aspectul neschimbat pe toata durata sa de viata.
Frumusete naturala
Dincolo de functia sa esentiala, cea de protectie eficienta, acoperisul Gerard se distinge de orice alt acoperis, adaugandu-i eleganta si caracter. Cele sapte profile insiprate din modelele traditionale, intr-o gama generoasa de culori discrete si naturale, ofera peste 40 de optiuni care se pot adapta oricarui tip arhitectural. Acoperirea de piatra naturala se asorteaza cu textura fatadelor, in special a celor care pun in valoare materiale naturale.
Rezistenta in orice conditii
Testari intensive, efectuate de laboratoare independente din toata lumea, au dovedit rezistenta tiglelor Gerard atat sub agresivitatea aerului salin din zonele de coasta cat si sub constrangerile extreme din zonele montane de la mari altitudini. Atat prin conceptie cat si prin materiale, Gerard diminueaza riscurile generate de intemperii violente, de cutremure sau chiar de incendii.
Vanturile de pana la 200 Km/h nu afecteaza acoperisul Gerard, datorita sistemului unic de fixare a modulelor. Fixarea se face in planul acoperisului, in opt puncte (fiecare modul se prinde nu numai in caroiajul de lemn, ci si de cele patru module inconjuratoare).
Tigla Gerard Classic
Tiglele metalice Gerard Classic rezista mai mult datorita acoperirii de piatra naturala si confera siguranta in orice conditii climatice. Profilul Gerard Classic se potriveste oricarui stil arhitectural, asigurand o personalitate aparte atat proiectelor rezidentiale cat si celor comerciale. Gama Classic este disponibila in zece culori distincte: maro Chestnut, rosu Spanish, rosu Redwood, Rosso, albastru Sapphire, negru Charcoal, maro Cedar, verde Forest, gri Slate, verde Sage.
DIMENSIUNI MODUL
Lungime totala- 1320 mm
Lungime utila – 1265 mm
Latime de acoperire-  369 mm
Acoperire modul – 0.467 m²
Acoperire/m² - 2.14 module
Greutate/ m² -  6.4 kg
Aplicabilitate la panta de minimum – 12° (21%)
 
Tigla Gerard Heritage
Mai mult de 50 de ani de cercetare si dezvoltare au trecut din momentul lansarii tiglei Gerard Heritage. Tigla Gerard Heritage este obtinuta prin presarea si profilarea tablei de otel, avand imprimate sapte amprente orizontale intr-un singur panou. Fiecare panou este profilat pentru a realiza o suprapunere si imbinare puternica, beneficiind, de asemenea, de acoperire cu piatra naturala pentru un aspect estetic deosebit. Gama Heritage este disponibila in zece culori distincte: maro Chestnut, rosu Spanish, rosu Redwood, Rosso, albastru Sapphire, negru Charcoal, maro Cedar, verde Forest, gri Slate, verde Sage.
DIMENSIUNI MODUL
Lungime totala- 1320 mm
Lungime utila – 1250mm
Latime de acoperire-  369 mm
Acoperire modul – 0.460 m²
Acoperire/m² - 2.17 module
Greutate/ m² -  6.4 kg
Aplicabilitate la panta de minimum – 12°(21%)
 
Tigla Gerard Milano
Curbele fine ale profilului Gerard Milano completeaza distinctia arhitecturilor mediteraneene, dar este potrivit si pentru proiecte atipice. Finisajul texturat si modelul traditional sunt aprecia­te în proiectele care incorporeaza ma­teriale naturale pe fatade (piatra, lemn), rezultând în final camine pline de caracter. Milano largeste gama optiunilor, astfel stilul Gerard ofera oportunitati de exprimare pentru cele mai inovative proiecte arhitecturale. Tigla metalica cu acoperire de piatra Gerard Milano este disponibila in cinci culori distincte: (negru) Charcoal, (maro) Chestnut, (rosu) Rosso, (rosu) Antico, (rosu) Terracotta.
DIMENSIUNI MODUL
Lungime totala- 1335 mm
Lungime utila – 1215 mm
Latime de acoperire-  368 mm
Acoperire modul – 0.446 m²
Acoperire/m² - 2.24 module
Greutate/ m² -  6.6 kg
Aplicabilitate la panta de minimum – 12° (21%)
 
Tigla Gerard Shake
Unul dintre materialele cele mai raspandite pentru acoperisurile traditionale este lemnul, iar acoperisurile de sindrila au inca un stil aparte, foarte apreciat. Aspectul natural al acestui tip de acoperis a fost recreat prin modelul de tigla metalica cu acoperire de piatra Gerard Shake, dar cu beneficiul adus de materiale si tehnologii moderne si incorporand caracteristici pentru instalare usoara si acoperire cu piatra naturala. Tigla metalica cu acoperire de piatra Gerard Shake este disponibila in sase variante coloristice: negru Sable, maro Teak, gri Ashwood, maro Cedar, gri-maro Pepper, verde Forest.
DIMENSIUNI MODUL
Lungime totala- 1310 mm
Lungime utila – 1250 mm
Latime de acoperire-  370 mm
Acoperire modul – 0.463 m²
Acoperire/m² - 2.16 module
Greutate/ m² -  6.6 kg
Aplicabilitate la panta de minimum – 15°(27%)
 
Tigla Gerard Shingle
Ardezia, material intalnit in vestul Europei, in Franta la acoperisuri dar si in spatiul german (Germania, Austria) in special pentru placarea fatadelor, a inspirat profilul Gerard Shingle. Particularitatea acestui profil este ca permite instalarea si pe pereti verticali, ceea ce il face ideal pentru proiecte atipice.
Si din punct de vedere coloristic, Gerard Shingle este un profil aparte. Fiecare dintre cele patru variante de culoare prezinta cate doua tonuri: Bark (tonuri de maro), Eclipse (negru cu gri), Sunset (tonuri de rosu), Ravine (tonuri de verde).
DIMENSIUNI MODUL
Lungime totala- 1320 mm
Lungime utila – 1260 mm
Latime de acoperire-  368 mm
Acoperire modul – 0.463 m²
Acoperire/m² - 2.16 module
Greutate/ m² -  6.6 kg
Aplicabilitate la panta de minimum – 15° (27%)
 
Tigla Gerard Diamant
Gerard Diamant este inspirat de unul din cele mai rezistente si durabile materiale din lume. Produse de inventatorul tiglei metalice cu acoperire de piatra si liderul de piata de mai bine de 50 de ani, acoperisurile noastre au fost testate in conditii extreme de-a lungul timpului.
Fie ca vorbim de cutremurele din Noua Zeelanda, de tsunami-urile din Japonia, de uraganele americane, de verile fierbinti din Australia, de iernile geroase din Siberia sau de caderile masive de zapada din cei mai inalti munti ai Europei, acoperisurile Gerard au rezistat impotriva celor mai puternice forte ale naturii.
10% mai multa acoperire
Profilul Diamant acopera o suprafata cu 10 % mai mare , ceea ce inseamna ca este necesar un numar mai mic de module pe metru patrat.
10% mai putin efort
un modul cu 10% mai mare inseamna 10 % mai putin efort in ceea ce priveste achizitia de materiale si procesul de montare.
 
DIMENSIUNI MODUL
Lungime totala- 1335 mm
Lungime utila – 1270 mm
Latime de acoperire -  400 mm
Acoperire modul – 0.508 m²
Acoperire/m² - 1.97 module
Greutate/ m² -  6 kg
Aplicabilitate la panta de minimum – 14° (25%)