Ferestre de mansarda Velux
   VELUX produce ferestre de mansarda de calitate superioara de mai bine de 65 de ani. Caracteristicile produselor te ajuta sa te bucuri de multa lumina naturala, aer proaspat si privelisti minunate - toate pentru un mediu perfect in casa ta.
   VELUX iti ofera si cele mai bune solutii automatizate. Cu doar o atingere de buton, poti actiona toate ferestrele si accesoriile VELUX. Conceptul inteligent iti permite sa salvezi setarile personale, pentru o operare mai usoara.
 
CARACTERISTICILE FERESTRELOR VELUX
 
STANDARD GZL
PLUS GLL
PREMIUM
Bara de operare in partea de sus
Bara de operare in partea de sus
Bara de operare in partea de sus
Clapeta de ventilare integrata
Clapeta de ventilare integrata
Clapeta de ventilare integrata
Filtru pentru praf si insecte 
Filtru pentru praf si insecte 
Filtru pentru praf si insecte 
 
Termo tehnology
Thermo tehnology
 
Garnitura suplimentara
Garnitura suplimentara
 
Geam interior laminat 
Geam interior laminat 
 
Nu necesita intretinere 
Reducere a zgomotului ploii 
 
 
Senzor de ploaie 
 
 
Tableta de control cu ecran tactil 
 
 
Programe presetate
 
 
 
GZL - Velux
Bara de operare superioar cu design elegant are acum clapet de ventilare integrat si permite deschiderea si inchiderea facila a ferestrei, cu o singura mană.

MONTAJ FERESTRE VELUX
Ai nevoie de ajutor pentru montaj Velux ? Nimic mai simplu. Programeaza o intalnire la constructie si venim sa analizam proiectul, facem recomandarile la fata locului si primesti o oferta completa.
INTEGRA PREMIUM VELUX
Pentru confort maxim, aceasta fereastra este actionata cu un model nou de telecomanda, cu ecran tactil si programe presetate, care te ajuta sa controlezi inclusiv accesoriile electrice.

GLL PLUS - Velux
Noua noastra fereastra de mansarda cu operare superioara este acum optimizata energetic cu ajutorul inovatorului sistem izolator VELUX ThermoTechnology™ pentru a mentine locuinta calduroasa. Datorita acestui nou sistem si unei garniturii suplimentare, aceaste ferestre au excelente proprietati izolatoare.

FEREASTRA EVACUARE FUM VELUX
Fereastra evacuare fum complet echipata : motot electric, sistem deschidere unghi maxim, senzor fum, sirena, buton de actionare. Posibilitate de folosire si pentru ventilatie uzuala.

FEREASTRA PENBTRU TERASE
Sunt recomandate oricarui tip de încapere - combinand functionalitatea si designul indiferent de locul unde le vei instala. Datorita posibilitatii de actionare cu telecomanda, fereastra model CVP aduce lumina naturala si aerul proaspat in mijlocul casei. Ferestrele pentru acoperis terass pot fi folosite atst ca o nous surss de iluminare naturals cst si pentru a inlocui un luminator existent.
FEREASTRA ACCES ACOPERIS VELUX
VELUX ofera ferestre de iesire pe acoperis pentru poduri nelocuite. De asemenea, sunt disponibile si ferestrele de acces pe acoperis si ieşire de urgenta caracterizate prin acelesi proprietati ca ferestrele VELUX utilizate in mansardele locuite – cu geam termoizolator si acelasi grad de confort, siguranta si design.
TUNEL LUMIN VELUX
Noua generatie de tunele solare VELUX are un nou design, incepand cu aplica din tavan si terminand cu multele imbunatatiri aduse, care fac montajul mai usor si mai rapid. Timpul de asamblare a tubului este acum injumatatit.
Dimensiunile ferestrelor de mansarda Velux
Pentru gama completa de ferestre Velux va stam la dispozitie.