Invelitori metalice Bigserv

Cu ajutorul Ruukki, proiectul dumneavoastra de acoperis este bine organizat si usor, putand astfel sa fiti sigur ca totul va fi bine executat de profesionisti conform planului.
Acoperisul faltuit este elegant, realizat din otlel de cea mai inalta clasa. Profilul sau aminteste de tabla fatuita traditlional pastrand in acelasi timp un aer modern.
 
Un acoperis din tigla metalica, daca este montat conform recomandarilor specialistilor, trebuie sa aiba aceeasi durata de viata ca si constructia pe care a fost montat, minimum 50 - 60 de ani.
 
De la tipul de otel din care este fabricat si pana la culoare acoperisul este parte integranta din identitatea casei. El trebuie privit din doua perspective diferite: utilitate si estetica.
 
Tabla cutata reprezinta o solutie rapida pentru peretii de compartimentare, atat la acoperisuri, cat si la construirea si reabilizarea spatiilor cu destinatii diverse.
 
Panourile  sandwich cu polistiren, poliuretan sau vata minerala reprezinta o solutie practica destinata inchiderii cladirilor industriale, comerciale sau depozite.