Scari acces pod
Scarile modulare de acces la pod sunt raspunsul nostru la nevoia de spatiu, de usurinta in utilizare, de incredere si siguranta in exploatare si, nu in ultimul rand, la nevoia unui raport corect intre calitate si pret. Faciliteaza accesul la pod intr-un mod practic si sigur.
 
Avantajele scarilor de acces Fakro:
 
Economisirea de spatiu
Dupa pliere, se inchid la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spatiu in incapere.
Uşurinta la montaj
Sistemul de fixare rapid face posibil montajul scarii de catre doua persoane. Adaptare usoara a lungimii scarii la inaltimea incaperii. Scarile sunt livrate asamblate, gata pentru a fi montate.
Operare usoara
Chepengul are o structura compacta iar operarea este foarte comoda. Tija de operare special conceputa faciliteaza deschiderea si inchiderea usii cu usurinta.
Echipamente adiţionale
Pentru a usura montajul si a mari confortul in exploatare, FAKRO pune la dispozitie mai multe accesorii.
Garantie
Scarile de acces la pod FAKRO sunt acoperite de o garantie de 3 ani.
LWK Komfort - Scara modulara lemn
Scara este versiunea „premium” in gama scarilor modulare de acces la pod cu 3 sau 4 module. Este echipata cu usa termoizolatoare finisata in alb iar accesoriile pentru confortul marit, adica manerul de sprijin si mansoanele de protectie (la cele cu 3 module), sunt dotari standard.
Parametri tehnici:
LWK
sarcina maxima:
160 kg
coeficient izolare termica USCARA:
1,1 W/m2K
grosimea materialului izolator:
3 cm
usa cu grosimea:
3,6 cm
Inaltime maxima incapere
280 cm
 
 
LWM-K - Scara modulara metal
Scara are usa de culoare albs si maner de sprijin ca dotare standard. Manerul de sprijin mareste siguranta utilizatorului in timpul utilizarii scarii.
Parametri tehnici:
LWM-K
sarcina maxima:
200 kg
coeficient izolare termica USCARA:
1,1 W/m2K
grosimea materialului izolator:
3 cm
usa cu grosimea:
3,6 cm
Inaltime maxima incapere
305 cm

 

LST - Scara pantograf
O scara pantograf cu usa termoizolatoare alba de 3,6cm grosime. Operarea scarilor pantograf este foarte usoara datorita mecanismului de deschidere inchidere asigurat cu arcuri, utilizatorul fiind astfel in timpul operarii scarii în siguranta. Cand usa este deschisa complet, acelasi mecanism tine usa in pozitia deschis. Mecanismul de protectie la deschidere elimina necesitatea existentei incuietorii. Prin atasarea a maxim 2 module LSS, scara poate fi prelungita, astfel incat inaltimea maxima a incaperii poate fi de maxim 330cm. Scara este vopsita in camp electrostatic in culoarea gri maro RAL7022.
Scara universală MSU
Este o scara fixa, confectionata din lemn de molid. Treptele sunt simple, solide, inclinate la unghiul potrivit fata de vanguri si garanteaza utilizarea confortabila si in siguranta a scarii. Inaltimea maxima pana la care poate fi utilizata aceasta scara este de 290cm. Latimea exterioara a scarii este de 65 cm. Pentru a mari confortul si siguranta in exploatare, se poate atasa si o a doua balustrada MXH. Scara este pregatita pentru a fi usor instalata si ajustata la inaltimea incaperii. Se poate vopsi sau lacui.
Uşa DWK
Face posibil accesul la spatiile neutilizate de sub acoperis. Datorita etansarii excelente precum si a coeficientului de transmitanta termicafoarte bun U=1,1 W/m2K, pierderile de energie sunt limitate la minim.
Usa se poate monta cu deschiderea spre stanga sau spre dreapta si este echipata cu sipci ornamentale de contur cu latimea de 35 mm. Usa din placi HDF este de tip sandwich cu grosimea de 36 mm, are culoarea alba, iar tocul este fabricat din lemn de pin.
 
Balustrada LXB
Balustrada este un element de protectie, care ofera sprijin atat la urcare cat si la coborarea din pod. Este confectionata din lemn de pin si se fixeaza de tocul usii.
Inaltimea balustradei este de 95 cm, si are dimensiunile de 70x130. Pentru a fi utilizata la o scara de alte dimensiuni se ajusteaza elementele orizontale la dimensiunile dorite.
Pentru lista completa scari acces pod precum si informatii legate de montajul acestora va rugam sa ne contactati si va punem la dipozitie toate detaliile neceasare.