Tigla metalica Bilka
Sunteti in cautarea unui acoperis? Vreti sa scapati de problemele create de vechiul acoperis sau va mutati la casa noua si nevoia unui sistem complet pentru acoperis v-a adus pe pagina noastra? Ati ajuns unde trebuie! Mai jos gasiti punctele forte ale tiglei metalice BILKA.
Durata de viata
   Un acoperis din tigla metalica, daca este montat conform recomandarilor specialistilor, trebuie sa aiba aceeasi durata de viata ca si constructia pe care a fost montat, minimum 50 - 60 de ani. Tigla metalica este rezistenta la ploaie, vant, ninsori, mucegai, astfel acoperisul de tigla metalica nu va fi afectat de acestea.

Greutatea
   Rezistenta si greutatea redusa fac din tigla metalica concurentul favorit la titlul de ce mai buna invelitoare. Pe un acoperis de 200 mp se va aseza o greutate de 1.000 kg in cazul tiglei metalice spre deosebire de cele 10.000 de kg in cazul tiglei clasice.
Etanseitate
   Sistemul de prindere a modulelor de tigla metalica prin suprapunere si prindere cu suruburi autofiletante asigura etanseitate perfecta si nu permite scurgeri de apa sub invelitoare.
Rezistenta la foc
   Grad ridicat de rezistenta la propagarea si raspandirea focului
Estetica
   Acoperisul trebuie sa puna in evidenta frumusetea cladirii . Tigla metalica este singura solutie de invelitoare care ofera o gama variata de culori, materiale si forma, astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de constructie si sa se integreze cu stilul arhitectural al comunitatii din care face parte.
    Tigla metalica denumita popular si tabla tip tigla sau simplu, tabla pentru acoperis, reuseste sa inglobeze aceste caracteristici, fiind un produs ce permite libertate deplina la alegerea culorii si finisajelor. O alta caracteristica importanta pentru tigla metalica este aceea ca permite montajul pe suprafetele curbate sau foarte abrupte.
    Se poate opta pentru un acoperis din tigla metalica: ȋn culori si nuante clasice sau moderne, doua variante de acoperire finala, cu strat lucios sau mat si o gama larga de elemente de finisaj. Toate acestea pentru un acoperis frumos si eficient, pregatit sa protejeze pentru un timp indelungat.
 
Accesorii tinichigerie Bilka :