Fibre de celuloza Isocell.

AVANTAJELE CELULOZEI ISOCELL :

 

CELE MAI BUNE VALORI DE TERMOIZOLARE

- Isocell nu se caracterizează numai printr-o conductivitate scăzută. Conductivitate termică λ 0,039 W/mk

PROTECŢIE FONICĂ RIDICATĂ

- valori de izolare fonica cu pana la 7 db mai bine decat materiale similare

PROTECŢIE IGNIFUGĂ RIDICATĂ

- având o clasă EN de B-s2-d0 izolaţia din celuloză ISOCELL nu arde. Se carbonizează doar stratul exterior.

REGLAREA UMIDITĂŢII 

- izolaţia din celuloză ISOCELL este capabilă să preia umiditatea prin fibrele sale fără pierderea valorii de izolare şi să o redea în mod uniform. 

PROTECŢIE EXCELENTĂ ÎMPOTRIVA ARŞIŢEI

- defazarea PHI este durata în ore necesară unui val de temperatură, pentru a pătrunde din exteriorul unei părţi de construcţie în interiorul încăperii. 

Cere aici oferta personalizata!

Pretul izolatiei cu celuloza:

In cazul unei izolatii cu celuloza, costul final al operatiunii de izolatie termica si fonica a structurii este dat de urmatorii parametrii: – marimea suprafetei – fixa – calitatea izolatiei – fixa – grosimea izolatiei – variabila 10-40 cm – densitatea materialului de izolatie – variabila 40-70 kg/m3 – materiale auxiliare – variabila.

Fiecare dintre elementele de mai sus genereaza costuri punctuale. Alegand o izolatie cu celuloza, puteti varia grosimea si densitatea stratului de celuloza si tipul foliei de bariera de vapori folosit.

 

Calculeaza-ti aici pretul!

Acceseaza lista de preturi si completeaza singur oferta de pret.

DOMENII DE APLICARE

 

IZOLAREA SARPANTEI

Aceasta este metoda de prelucrare cea mai uzuală. Ea este utilizată la izolarea spaţiilor dintre căpriori în mansardă şi în pereţii cu montanţi. Fibrele de celuloză se îmbină între ele formând o pâslă şi se obţine un strat de termoizolaţie exact, fără rosturi şi care se tasează perfect.

 

IZOLAREA PODULUI (MANSARDĂ NELOCUITĂ)

În cazul în care podul casei este nelocuit și nu se dorește încălzirea acelui spațiu, se recomandă izolarea tavanului dintre ultimul etaj și pod. de cele mai multe ori tavanele sunt alcătuite din grinzi între care există spații goale, care pot fi umplute cu materialul izolant. In cazul in care exzista o placa de beton se recomanda sistemul Woodyfix.

 

IZOLAREA PERETILOR

Injectarea celulozei cu presiune în interiorul structurilor de pereti se suflă cu ajutorul unui furtun, duze sau lănci. în aceasta tehnica, izolatia este suflata cu o presiune anume (reglabila în acord cu densitatea agreata de catre producator) în spatiile libere din interiorul elementelor de constructii, printr-un furtun flexibil si se autocompacteaza, rezultând o anvelopa exterioara etansa si omogena din punct de vedere termic si fonic.


Membrana Isocell
Eficient. Economic. Ecologic

Membrană dedicata termoizolatiilor cu celuloza din trei straturi de înaltă performanță, care combină gradul ridicat de difuzie variabil cu robustețea superioară. Reprezinta suportul ideal pentru celuloza Isocell si asigura un grad de ventilatie superior pastrand intodeauna uscat stratul termoizolant.   Detalii..

Celuloza
Benzi etansare
Solutii complete

Chiar şi la casele cu o bună izolaţie se înregistrează pierderi de până la 60 % datorită scurgerilor/ răsuflărilor din învelişul casei. Aerul rece pătrunde printre rosturi şi fisuri şi trebuie reîncălzit prin sistemul dvs. de încălzire. O izolaţie etanşă bine executată vă ajută să economisiţi energie.     Detalii...

Operatiuni de montaj
Solutii dedicate

Montajul consta in urmatoarele operatiuni : montaj bariera antivapori cu prindere in capse dulgherie 10 mm;  etansare suprapuneri folie cu benzi etansare pentru reglaj volum aer transferat; injectare celuloza Isocell; etansare strapungeri si perforatii cu banda airstop.    Cere oferta personalizata aici...

Copyright © 2019 - Bigserv Roof SRL, toate drepturile rezervate.

Build by www.webskycms.com