Banda etansare membrana termoizolatie

AVANTAJELE UTILIZARII BENZILOR DE ETANSARE TERMOIZOLATIE:

 

REGLEZA VOLUMUL DE AER CARE TRECE PRIN TERMOIZOLATIE

- volumul de aer care trece prin stratul termoizolant este controlat fiind eliminat riscul de ventilatie necontrolata la suprapunerile barierei antivapori.

IMBUNATATESTE PERFORMANTA TERMICA A INTREGULUI SISTEM

- prin etanseizarea suprapunerilor la membrana antivapori sunt reduse pierderile de caldura prin cresterea intervalului defazare termica. Rosturile neetansate deterioreaza efectul termoizolatiei.

REZISTENTA MECANICA SPORITA

- suprapunerile la folie fiind lipite sustinerea mecanica este uniforma si se elimina riscul pierderilor de celuloza injectata.

SISTEM COMPLET ISOCELL 

- cu exerienta la nivel mondial specialistii Isocell recomanda utilizarea sistemului complet pentru a obtine performante termice cat mai bune la valoarea investita. Economiile generate de solutii de genul "merge si asa" conduc in timp la pierderi finaciare semnificative. 

Cere aici oferta personalizata!

Calculeaza-ti aici pretul!

Acceseaza lista de preturi si completeaza singur oferta de pret.


Fibre de celuloza
Eficient. Economic. Ecologic

ISOCELL este un material izolant din fibre de celuloză care este produs din hârtie de ziar printr-o procedură optimă de reciclare. Deci, materialul de bază al lui ISOCELL este lemnul ale cărui caracteristici excelente sunt cunoscute de milenii. ISOCELL nu este toxic nu contine nici un fel de substanţe.   Detalii aici…

Operatiuni de montaj
Solutii dedicate

Montajul consta in urmatoarele operatiuni : montaj bariera antivapori cu prindere in capse dulgherie 10 mm;  etansare suprapuneri folie cu benzi etansare pentru reglaj volum aer transferat; injectare celuloza Isocell; etansare strapungeri si perforatii cu banda airstop.    Cere oferta personalizata aici...

Membrana Isocell
Eficient. Economic. Ecologic

Membrană dedicata termoizolatiilor cu celuloza din trei straturi de înaltă performanță, care combină gradul ridicat de difuzie variabil cu robustețea superioară. Reprezinta suportul ideal pentru celuloza Isocell si asigura un grad de ventilatie superior pastrand intodeauna uscat stratul termoizolant.   Detalii..

 
Solutii complete
Tot ce tine de acoperis

Poti beneficia aici de tot ce ai nevoie pentru acoperis: invelitoare, termoizolatie si ferestre. 

 
Montaj profesionist
Echipa pe care te poti baza

Executam lucrarile cu personal autorizat de producatori si cu experienta in domeniul acoperisurilor.

 
Prietenosi cu mediul
Privim in viitor

Folosim materiale prietenoase cu mediul inconjurator atat in executie cat si in exploatare.

Copyright © 2019 - Bigserv Roof SRL, toate drepturile rezervate.

Build by www.webskycms.com